Kuchnia w "Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia" naprawdę zapłonie!
Kolejny odcinek "Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia", kolejne wyzwanie przed uczestnikami. Tym razem ich zadaniem będzie przygotowanie dania z ryb. Ale nie ze swoich przepisów, tylko z przepisów szefa Mateusza Gesslera. Żeby jednak nie był tak łatwo - każdy musi wykonać danie, na które przepis ma przyklejony na swoich plecach. Żeby je wykonać, będą musieli poprosić o pomoc kolegów w kuchni - bez współpracy to się nie uda.
Co wydarzy się w 3. odcinku programu "Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia"?
Karą będzie czyszczenie i patroszenie ryb. Warto zawalczyć o jak największą liczbę punktów, bo na zwycięzców czeka wyjątkowa nagroda - spotkanie z wybitnym kucharzem - Nestorem Grojewskim, który przez 9 miesięcy był osobistym kucharzem reżysera Martina Scorsese w jego prywatnej rezydencji jak i na planie filmowym, gdzie w międzyczasie gotowałem dla takich gwiazd jak: Leonardo Di Caprio, Cameron Diaz, Liam Neeson, Daniel Day-Lewis, Brendan Gleeson.
Zobacz również: Za nami drugi odcinek programu "Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia". Challenge odcinka: mięsny street food!
Nestor słynie z tego, że robi cuda z surowych ryb i to właśnie dla zwycięskiej drużyny przygotuje specjalne dania z owoców morza.
Przed uczestnikami trzeci serwis w tym programie. Kapitanami drużyn wyjątkowo zostaną zastępcy szefa - sous szefowie - Bartek Krężel i Robert Kondziela.
Czy z takim wsparciem uda im się wydać zamówienia? Wśród gości Martin Fitch - wokalista i aktor dubbingów, finalista programu "The Four. Bitwa o sławę".
Oprócz tego podczas najnowszego odcinka dojdzie m.in. do małego konfliktu na linii Mateusz Gessler - Jarek "Jajo", czy też do momentów grozy w kuchni, która... zapłonie! Jak sami zatem widzicie - będzie się działo. Bądźcie razem z nami już o godzinie 20:00 w Telewizji POLSAT.