Regionalne potrawy wigilijne. Co w wigilię jedzą górale, a co mieszkańcy Pomorza?

Barszcz czerwony to zaledwie jedno z wielu dań, jakie spożywa się w Polsce podczas kolacji wigilijnej
Barszcz czerwony to zaledwie jedno z wielu dań, jakie spożywa się w Polsce podczas kolacji wigilijnejBartlomiej Kudowicz Agencja FORUM
Racuchy wigilijne to flagowy przysmak mieszkańców Podlasia
Racuchy wigilijne to flagowy przysmak mieszkańców PodlasiaJOLA LIPKAEast News
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!Interia KulinariaInteria Kulinaria
Ślązacy za moczkę daliby się pokroić. To obowiązkowe danie na wigilijnym stole!
Ślązacy za moczkę daliby się pokroić. To obowiązkowe danie na wigilijnym stole!Zbiór przepisów potraw regionalnych województwa śląskiego, ŚOT, www.slaskiesmaki.pldomena publiczna
Najlepszy barszcz czerwony - nie tylko na święta!Interia KulinariaInteria Kulinaria
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?