ryba
- Wszystkie (88)
- Artykuły (88)
Artykuły (88)
-
Ryba po japońsku - Agnieszka
- Piątek, 17 grudnia 2004 (18:56)
-
Smażona ryba w sosie chermula - Andrzej
- Niedziela, 4 stycznia 2004 (09:58)
6 filetów lub plastrów z dorsza, łupacza lub halibuta o wadze 175 g każdy; mąka do obtoczenia; 4 łyżki stołowe oliwy z oliwek; na zalewę: 50 g posiekanych listków świeżej kolendry; 25 g...cytryny, ryba -
Ryba po meksykańsku - przysłała Gabi
- Piątek, 29 sierpnia 2003 (09:46)
70 dkg filetów z morszczuka; 1 szklanka oleju; 5 cebul; 1/3 szkl. octu; 1/2 szkl. wody; 2 małe koncentraty pomidorowe w puszce; ziele angielskie; chili; papryka; biały pieprz; sólpieprz, ryba