pierogi
Artykuły (98)
-
Tatarskie kibini
- Czwartek, 19 stycznia 2012 (00:38)
-
Pierogi ze śliwkami
- Czwartek, 4 sierpnia 2011 (11:00)
-
Pierogi z kapustą i grzybami - Maciej Kuroń
- Czwartek, 23 grudnia 2010 (09:22)
Ciasto: 500 g mąki (ok. 3 szklanek); 250 ml wody lub mleka; 1 łyżka masła; sól; ewentualnie 1 jajko. Farsz: 800 g kiszonej kapusty; 50 g suszonych grzybów; 1 cebula; 100 g masła; 3 łyżki...pierogi, Kuchnia świąteczna - Boże Narodzenie -
Pierogi z kapustą i grzybami
- Piątek, 3 grudnia 2010 (09:40)
-
Pierożki z wątróbką i wiśniami pieczone w herbacianej glazurze
- Niedziela, 24 października 2010 (11:58)
-
Smaki jesieni
- Czwartek, 21 października 2010 (12:04)
Każda pora roku ma pewne smaki, które bezapelacyjnie królują na polskich stołach. Jakie potrawy najchętniej wybieramy jesienią?pierogi, ciasto -
Wan Tan
- Czwartek, 2 września 2010 (13:31)
-
Ciasto wan tan (wonton)
- Czwartek, 2 września 2010 (13:27)
-
Pierogi z soczewicą
- Piątek, 13 sierpnia 2010 (14:07)