Bezglutenowe pierogi z owocami

Bezglutenowe pierogi z owocami
Bezglutenowe pierogi z owocami materiały prasowe
Bezglutenowe pierogi z owocami
Bezglutenowe pierogi z owocami materiały prasowe

Składniki na 50 - 60 sztuk

Składniki

na ciasto

  • 300 g mąki ziemniaczanej
  • 150 g mąki ryżowej
  • 100 g mielonego siemienia lnianego złocistego
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżeczka soli
  • 400 - 450 ml gorącej wody

Składniki

na farsz

  • owoce (w zależności od upodobań)
  • ksylitol (opcjonalnie)

Wykonanie:

Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem
Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukremmateriały prasowe
Zmysłowe smaki: Pierogi z truskawkami Zmysłowe smakiINTERIA.PL
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?