Blok z pomidorami

Blok z pomidorami
Blok z pomidorami123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 70 dag mielonego mięsa drobiowego
  • 2 pszenne tosty lok. 25 małych pomidorków
  • 120 ml mleka do namoczenia tostów
  • 1 mała cebula
  • 1 jajko
  • 1 szkl. ugotowanego ryżu (ew. pęczaku)
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 2-3 łyżki orzeszków piniowych
  • sól
  • pieprz
  • suszona bazylia
  • trochę oliwy do skropienia pieczeni i posmarowania formy
  • listki świeżej bazylii do dekoracji
Zmysłowe smaki: Torcik bezowy z truskawkami i bitą śmietanąAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?