Brownie z kremem kokosowym

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Ciasto czekoladowe z masą kokosową
Ciasto czekoladowe z masą kokosową123RF/PICSEL

Składniki

  • 30 dag masła
  • 30 dag cukru
  • 25 dag gorzkiej czekolady
  • 3 jajka
  • 15 dag mąki
  • szczypta soli
  • 750 ml mleka
  • 2 torebki budyniu
  • o smaku śmietankowym
  • bez dodatku cukru
  • 1 torebka (32 g) cukru wanilinowego
  • 30 dag wiórków kokosowych
  • tłuszcz do formy

Sposób przygotowania

Przepis na bezglutenowe brownieInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na