Bulion z makaronem tagiatelle

Bulion z makaronem tagiatelle, przepis autorstwa Sary La Fountain
Bulion z makaronem tagiatelle, przepis autorstwa Sary La Fountainmateriały prasowe

Składniki

(dla 4-5 osób)

  • 1 kurczak
  • odrobina oliwy
  • 2-4 l wody
  • 2 łyżeczki posiekanego czosnku
  • 1 cebula
  • 2 liście laurowe
  • 1-2 łyżki stołowe cukru
  • pęczek pietruszki
  • 100 g makaronu tagiatelle
  • szczypta curry
  • 4 ziarnka czarnego pieprzu
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 2 duże marchewki
  • szczypta soli
  • szczypta czarnego pieprzu
  • do przybrania: pietruszka, czarny pieprz

Sposób przygotowania:

Szybka i tania zupa pomidorowaInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?