​Chleb wyspiarski i kanapki z łososiem

Kanapki z łososiem
Kanapki z łososiemmateriały prasowe

Składniki

  • 400 ml kwaśnego mleka
  • 35 g drożdży
  • 150 ml otrąb
  • 150 ml mąki żytniej
  • 150 ml piwa słodowego
  • 150 ml syropu z brązowego cukru
  • 150 ml nasion kopru włoskiego
  • 400 ml mąki orkiszowej
  • 1 łyżeczka pasty wasabi
  • 100 ml mrożonego szpinaku
  • 1,5 łyżeczki szpinaku
  • 1 łyżeczka spiruliny
  • 1 łyżeczka soli morskiej

Składniki

- do skrapiania

  • 300 ml wody
  • 3 łyżki syropu

Składniki

na kanapki z łososiem

  • 1 chleb wyspiarski
  • 500 g lekko osolonego łososia
  • masło
  • koperek

Przygotowanie:

Przepis na pieczarki faszerowaneInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?