​Czekoladowa kora

​Czekoladowa kora
​Czekoladowa koraWydawnictwo Znak
​Czekoladowa kora
​Czekoladowa koraWydawnictwo Znak

Składniki

  • 300 g czekolady gorzkiej (zawartość kakao 70 proc.)
  • 30 grubo posiekanych pistacji
  • 1 łyżka goji
  • 20 przepołowionych orzechów laskowych
  • 20 migdałów
  • 1 łyżka pestek dyni
  • 1 łyżka płatków lub wiórków kokosowych
  • 1 łyżka płatków migdałowych
  • 1 łyżka orzechów ziemnych
  • 1 łyżka rodzynek lub żurawiny
  • 1 łyżka białego lub czarnego sezamu
  • 1 łyżka pestek słonecznika
  • 1 łyżka maku

Wykonanie:

Pyszności z roślin, Paweł Ochman
Pyszności z roślin, Paweł OchmanWydawnictwo Znak
Fragment książki
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?