Deser - Izabela
duze ananasy koniecznie dobrze dojrzale z ladnymi zielonymi "pioropuszami", inne egzotyczne owoce, lody owocowe, bita śmietana, sos czekoladowy lub truskawkowy, zimne ognie


Wykonanie:
Pokroić ananasy dokladnie na polowe (dla kazdej osoby nalezy przeznaczyc jedna polowke czyli na np. 6 osob nalezy kupic 3 sztuki). Specjalna lyzka wydrążyć je i wybrać caly miazsz, duza czasc miazszu pokroić w drobna kosteczke. Rowniez w drobna kostke pokroić inne egzotyczne owoce (do wyboru). Polowki wypelnić galkami z lodow owocowych (mozna tez wybrac vanilie lub inne smaki). Nastepnie na wierzchu ułożyć owoce i udekorować deser bitą smietaną oraz sosem czekoladowym lub truskawkowym (do wyboru). W calosc wbić zimne ognie i podpalić je - efekt murowany