Deser - Izabela
duze ananasy koniecznie dobrze dojrzale z ladnymi zielonymi "pioropuszami", inne egzotyczne owoce, lody owocowe, bita śmietana, sos czekoladowy lub truskawkowy, zimne ognie
Pokroić ananasy dokladnie na polowe (dla kazdej osoby nalezy przeznaczyc jedna polowke czyli na np. 6 osob nalezy kupic 3 sztuki). Specjalna lyzka wydrążyć je i wybrać caly miazsz, duza czasc miazszu pokroić w drobna kosteczke. Rowniez w drobna kostke pokroić inne egzotyczne owoce (do wyboru). Polowki wypelnić galkami z lodow owocowych (mozna tez wybrac vanilie lub inne smaki). Nastepnie na wierzchu ułożyć owoce i udekorować deser bitą smietaną oraz sosem czekoladowym lub truskawkowym (do wyboru). W calosc wbić zimne ognie i podpalić je - efekt murowany