Dlaczego warto jeść zielone warzywa?

Zielone warzywa nie zawsze zachwycają wyglądem, ale nadrabiają innymi walorami
Zielone warzywa nie zawsze zachwycają wyglądem, ale nadrabiają innymi walorami123RF/PICSEL

Składniki

Dlaczego akurat zielone warzywa?

Warzywa strączkowe. Jak je gotować?INTERIA.TVInteria.tv

Chlorofil. Co powinniśmy o nim wiedzieć?

Składniki

Nie rezygnuj z zielonych warzyw

Chlorofil to cenny składnik odżywczy. W zielonych warzywach jest go pod dostatkiem!
Chlorofil to cenny składnik odżywczy. W zielonych warzywach jest go pod dostatkiem!123RF/PICSEL

Brokuł

Składniki

Seler naciowy

Seler naciowy pomoże pozbyć się obecnych w jelitach złogów
Seler naciowy pomoże pozbyć się obecnych w jelitach złogów123RF/PICSEL

Sałata

Składniki