Gołąbki z farszem z pęczaku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Gołąbki z sosem pomidorowym
Gołąbki z sosem pomidorowym123RF/PICSEL

Składniki

  • główka kapusty
  • koperek
  • 500 g pęczaku
  • 4-5 listków laurowych
  • 4-5 ziaren ziela angielskiego
  • 2 łyżki parmezanu
  • cebula
  • puszka pomidorów
  • czosnek
  • sól, pieprz, cukier
  • olej

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Gołąbki z młodej kapusty
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Gołąbki z młodej kapustyZmysłowe smakiInteria.tv
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na