Gulasz z kalafiorem

Gulasz z kalafiorem
Gulasz z kalafiorem123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 kalafiory
  • szklanka mleka
  • szklanka mąki pszennej
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • sól
  • wędzona papryka w proszku
  • olej

- gulasz

  • 70 dag wołowego mięsa mielonego
  • olej
  • cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 10 dag boczku wędzonego
  • kardamon mielony
  • ostra papryka w proszku
  • czerwona papryka
  • szklanka bulionu
  • 4 łyżki przecieru pomidorowego
  • łyżka mąki
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania

Jak przyrządzić pieczonego kalafiora?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?