Reklama

Reklama

Jajka nadziewane wątróbką

Świetnie sprawdzą się jako przystawka

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 10 dag wątróbki drobiowej
  • marchewka
  • cebula
  • 2 łyżki oleju
  • łyżka masła
  • sól, pieprz

Reklama

Przygotowanie:

1. Cebulkę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju. Dodaj do niej pokrojoną wątróbkę, startą marchewkę i podduś.

2. Jajka przekrój na pół, wyjmij żółtka, dodaj je do wątróbki wraz z masłem i zmiksuj. Farsz przyprawiam do smaku i szprycą napełnij połówki jajek.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje