Jajka w codziennej diecie

Jajka mogą "obsłużyć" zarówno śniadania, obiady jak i kolacje
Jajka mogą "obsłużyć" zarówno śniadania, obiady jak i kolacje123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 jajka
  • 1 łyżka oleju
  • 1 łyżka szczypiorku
  • 1 łyżka świeżego zielonego koperku
  • 1 łyżka świeżej natki pietruszki
  • sól, pieprz

Składniki

  • 4 jajka
  • 2 łyżki majonezu
  • szczypta soli
  • pieprz
  • posiekany szczypiorek
  • łyżeczka musztardy
  • Dodatki (opcjonalnie): 1-2 rzodkiewki, 50 g żółtego sera, 1 ogórek kiszony
Jak zrobić długie jajko?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?