Jak panierować rybę?

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Jak panierować rybę? To pytanie często sobie zadajemy
Jak panierować rybę? To pytanie często sobie zadajemy123RF/PICSEL

Składniki

Przygotuj rybny filet

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Karmelizowana ryba po azjatycku
      Karmelizowana ryba po azjatyckuInteria Kulinaria

      W czym panierować rybę?

      Składniki

      Tajny składnik do panierki

      Dodatek do panierki skrobi kukurydzianej zapobiegnie jej odpadaniu
      Dodatek do panierki skrobi kukurydzianej zapobiegnie jej odpadaniu123RF/PICSEL

      Składniki

      Jak smażyć rybę?

      Jak panierować rybę? Sięgnij po dodatki!

      Panierowane ryby należy smażyć na gorącym tłuszczu
      Panierowane ryby należy smażyć na gorącym tłuszczu123RF/PICSEL

      Składniki

      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      0
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na