Kanapka z szarpaną wieprzowiną

Kanapka z wieprzowiną
Kanapka z wieprzowinąmateriały prasowe

Składniki

  • 1 porcja wieprzowiny przygotowanej metodą sous vide np. „Mięso pomału uwarzone” marki Berger
  • 2 pomidory średniej wielkości
  • 1 biała cebula
  • 2 bułki bagietki lub ciabatta
  • 1 garść liści sałaty roszponki
  • 1 garść liści sałaty rukola
  • gałązka świeżej bazylii
  • ½ łyżeczki miodu
  • ½ łyżeczki octu balsamicznego
  • ½ łyżeczki musztardy
  • ½ łyżeczki suszonego czosnku niedźwiedziego
  • 150g śmietany lub gęstego jogurtu naturalnego
  • pieprz, sól do smaku

Sposób przygotowania

Kanapka hiszpańskaInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?