Keks z kolorową kruszonką

Keks
Keks123RF/PICSEL

Składniki

- spód

  • 15 dag biszkoptów
  • 7 dag masła

- masa

  • 1 szkl. jeżyn
  • 1 brzoskwinia
  • 1 mała gruszka
  • 50 dag twarogu sernikowego z wiaderka lub trzykrotnie mielonego
  • 2 jajka
  • 1 szkl. cukru
  • 1/4 kostki masła
  • 1 łyżeczka skórki otartej z pomarańczy
  • 2 płaskie łyżki mąki ziemniaczanej

- kruszonka

  • 15 dag mąki pszennej
  • 10 dag masła
  • 7 dag cukru
  • 2 łyżki prawdziwego kakao
12 porcji

Sposób przygotowania

Wygraj 20 000 złotych!INTERIA.PL
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?