KOLOROWA SAŁATKA

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • po szkl. obgotowanych z solą brukselek oraz marchewek
  • ćwiartka czerwonej kapusty
  • 1/2 szkl. uprażonych orzechów nerkowca
  • sól, pieprz,
  • oliwa,
  • ocet winny (sos winegret lub inny)

Sposób przygotowania

Sałatka z burakamiInteria KulinariaInteria Kulinaria
Świat kobiety
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na