Kotleciki po szwedzku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
31
Udostępnij
Można je serwować z rozmaitymi dodatkami, pasują m.in. do ziemniaków pieczonych, frytek czy kasz
Można je serwować z rozmaitymi dodatkami, pasują m.in. do ziemniaków pieczonych, frytek czy kasz123RF/PICSEL

Składniki

  • 250 g mielonego mięsa wieprzowego
  • 250 g mielonego mięsa wołowego
  • 0,5 l bulionu
  • 1 sucha bułka kajzerka
  • 3-4 plasterki świeżego boczku
  • 1 niepełna szklanka mleka
  • 1 duża cebula
  • 1-2 jajka
  • sól, pieprz, kolendra, gałka muszkatołowa
  • 1/2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 2 łyżki masła do smażenia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
16
Super
relevant
5
Hahaha
haha
4
Szok
shock
4
Smutny
sad
1
Zły
angry
1
Lubię to
like
Super
relevant
31
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na