Makowe zawijańce

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Makowe zawijańce
Makowe zawijańce123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 szkl. mąki pszennej
  • 4 dag świeżych drożdży
  • 5 dag masła lub margaryny
  • 1 szkl. mleka
  • 2 jajka
  • 4 łyżki cukru
  • 1 op. cukru waniliowego
  • 1 puszka (25 dag) gotowej masy makowej
  • 10 suszonych moreli
  • 5 łyżek konfitury morelowej
  • szczypta soli
  • tłuszcz do wysmarowania formy
20 porcji

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Tradycyjny makowiec
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Tradycyjny makowiecINTERIA.TVInteria.tv
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na