Mintaj w cieście imbirowym

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
81
Udostępnij
Rybę możesz podać np. z frytkami
Rybę możesz podać np. z frytkami123RF/PICSEL
  • 80 dag filetów z mintaja (ew. innej ryby o białym mięsie)
  • 1 limonka
  • kawałek świeżego korzenia  imbiru (o  wadze około  6 dag)
  • 2 łyżki zmielonych orzeszków ziemnych
  • 4 czubate łyżki mąki pszennej
  • 2 łyżki mąki kukurydzianej
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 żółtko
  • jasny sos sojowy
  • mielony biały pieprz
  • sól
  • masło klarowane do głębokiego smażenia
  • plasterki limonki i ewentualnie gałązka zielonego pieprzu do udekorowania potrawy
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
47
Super
relevant
15
Hahaha
haha
7
Szok
shock
4
Smutny
sad
4
Zły
angry
4
Lubię to
like
Super
relevant
81
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na