Multicooker: Gulasz z ziemniakami i fasolką szparagową

Gulasz z ziemniakami i fasolką szparagową
Gulasz z ziemniakami i fasolką szparagowąmateriały prasowe

Składniki

  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1 duża cebula, pokrojona
  • 3 ząbki czosnku, drobno posiekane
  • 750 g wołowiny pokrojonej w kostkę
  • 400 g krojonych pomidorów z puszki
  •  500 g pokrojonych ziemniaków
  • 200 g marchwi pokrojonej w kostkę
  • 150 g młodych pieczarek
  • 45 ml białego wina
  • 2 liście laurowe
  • kilka ziaren ziela angielskiego
  • 1/2 łyżeczki chilli
  • ½ łyżeczki mielonego pieprzu
  • szczypta soli
  • 25 dag fasolki szparagowej

Sposób przygotowania

materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?