Najlepsze przepisy z piankami marshmallow

Od przekładanych ciastek po wyśmienite torty.

 

Ciasteczna marshmallow

Reklama

 Składniki:

  • 16  ciastek z kawałkami czekolady
  • 4 łyżeczki masy nugatowej
  • 16 pianek marshmallow
  • olej

Przygotowanie:

Połowę ciastek posmarować kremem nugatowym. Pianki nadziać na lekko posmarowane olejem szpadki do szaszłyków, lekko zgrillować (ostrożnie, pianki szybko się palą) i ułożyć na kremie nugatowym. Przyłożyć drugim ciastkiem, docisnąć.



Czas przygotowania 15 minut

Jedna porcja zawiera 1090 kJ/260 kcal


Dowiedz się więcej na temat: tort

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje