Orientalne bruschetty – przekąska na każde przyjęcie

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Znudziły ci się klasycze bruschetty? Spróbuj tych orientalnych
Znudziły ci się klasycze bruschetty? Spróbuj tych orientalnych 123RF/PICSEL

Bruschetta z tuńczykiem i ciecierzycą

Składniki:

  • 100 g cieciorki gotowanej (np. marki Jasmeen)
  • 1 puszka tuńczyka (np. marki Sandra)
  • 2 bagietki
  • 1 cebula
  • 1 papryka
  • 1 ząbek czosnku
  • ½ łyżeczki soku z cytryny
  • 1 natka pietruszki

Przygotowanie:

Bruschetta z pastą z bakłażana zapiekana z serem

Składniki:

  • 80 g pasty z bakłażana (np. marki Jasmeen)
  • 80 g sera koziego
  • 2 bułki typu ciabatta
  • 1 zielona papryka
  • 2 pomidory
  • 1 czerwona cebula
  • garść świeżej bazylii
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • pieprz i sól

Przygotowanie:

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Bruschetta - przepis
Watermark Video
Bruschetta - przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na