Paluszki grissini z dipami
Czas na imprezę!

Składniki:
- 2 opakowania paluszków grissini, - 10 dag cieniutkich plasterków szynki parmeńskiej lub szwarcwaldzkiej, - po 10 dag zielonych i czarnych oliwek, - 2 opakowania serka homogenizowanego, - sól, pieprz, - łyżka mieszanki posiekanych ziół, - łyżka pasty paprykowej, sól czosnkowa, - 2-3 kropelki tabasco, - posiekana papryka do dekoracji
Przygotowanie:
Paluszki grissini poowijaj plasterkami szynki, ustaw w wysokiej szklance. Jeden serek wymieszaj z ziołami. Dopraw pieprzem i solą czosnkową. Drugi serek wymieszaj z pastą paprykową, dopraw solą, pieprzem i tabasco. Posyp papryką. Dipy ustaw obok grissini, obok umieść w miseczkach oliwki.
Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!