Pierożki z tuńczykiem
Sycące pierożki z wybornym nadzieniem: białym serem, odrobiną tuńczyka, żółtego sera i gotowanymi jajkami. Przygotujesz je dosłownie w parę minut! Gwarantujemy, że znikną błyskawicznie.

Składniki
- 250 g białego sera
- 250 g mąki
- 250 g margaryny
- 250 g tuńczyka
- 100 g sera żółtego
- 2 jajka ugotowane na twardo
- 1 surowe jajko
- 1 łyżka śmietany
- 1 łyżka majonezu
- sól, pieprz i zioła włoskie
Zobacz, jak krok po kroku przygotować pierożki z tuńczykiem:
***
#POMAGAMINTERIA
1 czerwca reprezentantka Polski w kolarstwie górskim Rita Malinkiewicz i jej koleżanka Katarzyna Konwa jechały na trening w ramach autorskiego projektu Rity dla pasjonatów kolarstwa #RittRide for all. Z niewyjaśnionych przyczyn w Wilkowicach koło Bielska-Białej wjechał w nie samochód jadący z naprzeciwka. Kasia przeszła wiele operacji w tym zabieg zespolenia połamanego kręgosłupa i połamanej twarzoczaszki oraz częściową rekonstrukcję nosa i języka. Rita nadal pozostaje w śpiączce farmakologicznej, a jej obecny stan zdrowia jest bardzo ciężki. Potrzeba pieniędzy na ich leczenie i rehabilitację. Sprawdź szczegóły >>>