Reklama

Reklama

Pierożki z tuńczykiem

Sycące pierożki z wybornym nadzieniem: białym serem, odrobiną tuńczyka, żółtego sera i gotowanymi jajkami. Przygotujesz je dosłownie w parę minut! Gwarantujemy, że znikną błyskawicznie.

Składniki

  • 250 g białego sera
  • 250 g mąki
  • 250 g margaryny
  • 250 g tuńczyka
  • 100 g sera żółtego
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 1 surowe jajko
  • 1 łyżka śmietany
  • 1 łyżka majonezu
  • sól, pieprz i zioła włoskie

Zobacz, jak krok po kroku przygotować pierożki z tuńczykiem:

Reklama

***

#POMAGAMINTERIA

1 czerwca reprezentantka Polski w kolarstwie górskim Rita Malinkiewicz i jej koleżanka Katarzyna Konwa jechały na trening w ramach autorskiego projektu Rity dla pasjonatów kolarstwa #RittRide for all. Z niewyjaśnionych przyczyn w Wilkowicach koło Bielska-Białej wjechał w nie samochód jadący z naprzeciwka. Kasia przeszła wiele operacji w tym zabieg zespolenia połamanego kręgosłupa i połamanej twarzoczaszki oraz częściową rekonstrukcję nosa i języka. Rita nadal pozostaje w śpiączce farmakologicznej, a jej obecny stan zdrowia jest bardzo ciężki. Potrzeba pieniędzy na ich leczenie i rehabilitację. Sprawdź szczegóły >>>

Dowiedz się więcej na temat: Pierożki | dania z ryb

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje