Pstrąg w migdałach krok po kroku

article cover
Smacznego

Pstrąg w migdałach krok po kroku

Olej rozgrzać na patelni. Smażyć pstrągi z każdej strony 5-7 minut.
Olej rozgrzać na patelni. Smażyć pstrągi z każdej strony 5-7 minut.Smacznego
Ryby obtoczyć w mące, jajku i płatkach migdałowych.
Ryby obtoczyć w mące, jajku i płatkach migdałowych.Smacznego
Pstrągi skropić cytryną i posolić. Jajka roztrzepać.
Pstrągi skropić cytryną i posolić. Jajka roztrzepać. Smacznego
Skórkę z cytryny zetrzeć, sok wycisnąć. Ziemniaki obrać i ugotować w osolonym wrzątku. Pietruszkę drobno pokroić.
Skórkę z cytryny zetrzeć, sok wycisnąć. Ziemniaki obrać i ugotować w osolonym wrzątku. Pietruszkę drobno pokroić. Smacznego
Tłuszcz z patelni zlać, odszumować, dodać skórkę z cytryny. Ryby podawać z ziemniakami i sosem, posypać pietruszką
Tłuszcz z patelni zlać, odszumować, dodać skórkę z cytryny. Ryby podawać z ziemniakami i sosem, posypać pietruszkąSmacznego
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?