Rolada biszkoptowa z kremem

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 5 jajek
  • 5 łyżek cukru
  • cukier waniliowy
  • 4 łyżki mąki pszennej
  • łyżka mąki ziemniaczanej.
10 porcji

Składniki

na krem

  • Krem:
  • 330 g śmietany 30 proc.
  • 3 łyżeczki cukru pudru
  • 4 łyżki kremu krówkowego
  • 2 śmietan-fixy.

Składniki

na polewę

  • Polewa:
  • 2 tabliczki czekolady gorzkiej
  • odrobina (ok. 2 łyżek) mleka

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Mazurek "Snickers"Zmysłowe smakiInteria.tv
Świat kobiety
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?