Reklama

Reklama

Sałatka pipirrana de Jaén

Klasyczna pozycja kuchni latynoamerykańskiej, która zachwyca swoim przepięknym, żywym kolorem, ale też wyjątkowym smakiem. Połączenie gotowanych jajek, odrobiny tuńczyka, wydrążonych pomidorków i papryki, a wszystko to w wyrazistym, aromatycznym sosie z czosnkiem, octem balsamicznym i odrobiną oliwy. Sybka i wyborna pozycja nie tylko dla tych na diecie. Zobaczcie, jak szybko można ją zrobić!

Składniki

  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 pomidory z
  • zielona papryka
  • 0,5 cebuli
  • ząbek czosnku
  • pieprz
  • sól
  • łyżka octu balsamicznego
  • 2 łyżki oliwy

Połączenie ich ze sobą to kwestia kilka minut. Nagranie wszystko tłumaczy:

Reklama

Darmowy program – rozlicz PIT 2020

Dowiedz się więcej na temat: sałatka z tuńczykiem | przepis na sałatkę

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje