Ser halloumi – cypryjski przysmak na polskim stole

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Halloumi to cypryjski ser wytwarzany z mleka owczego lub mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego
Halloumi to cypryjski ser wytwarzany z mleka owczego lub mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego123RF/PICSEL
Halloumi jest zdrowszy od tradycyjnego, smażonego sera
Halloumi jest zdrowszy od tradycyjnego, smażonego sera123RF/PICSEL
Ser halloumi to też ciekawy dodatek do zup typu krem, szczególnie brokułowej i pomidorowej
Ser halloumi to też ciekawy dodatek do zup typu krem, szczególnie brokułowej i pomidorowej123RF/PICSEL
Ser halloumi jest świetną alternatywą dla mięsa
Ser halloumi jest świetną alternatywą dla mięsa123RF/PICSEL
Z sera halloumi można zrobić pyszne szaszłyki
Z sera halloumi można zrobić pyszne szaszłyki123RF/PICSEL
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na