Święta pełne dobrego smaku

Schab z makaronem
Schab z makaronemmateriały prasowe

Schab pieczony w niskiej temperaturze z makaronem

Składniki

  • Schab Uczta Świeżość i Smak Sokołów 1 opakowanie
  • Czosnek 1 ząbek
  • Pomarańcze 1 szt.
  • Koper włoski (fenkuł) 1 bulwa
  • Olej 20 ml
  • Anyż kilka szt.
  • Goździki kilka szt.
  • Sól
  • Pieprz

Sposób przygotowania

Składniki

  • Oliwa z oliwek 20 ml
  • Cebula 1 szt.
  • Makaron ok. 100 -150 g
  • Jarmuż ok. 100 g
  • Woda 50 ml
  • Czosnek 2 ząbki
  • Suszone pomidory 70 g
  • Sól
  • Pieprz
Pierogi z kiszki ziemniaczanej
Pierogi z kiszki ziemniaczanejmateriały prasowe

Pierogi z omastą z kiszki ziemniaczanej

Składniki

  • Kiszka ziemniaczana np. Gzella 1 opakowanie
  • Ciasto na pierogi
  • Cebula 1 szt.
  • Olej 20 ml
  • Natka pietruszki
  • Sól
  • Pieprz

Sposób przygotowania

Pierogi z pasztetem
Pierogi z pasztetemmateriały prasowe

Pierogi z omastą z pasztetem pieczonym

Składniki

  • Pasztet pieczony np. Sokołów Naturrino 1 opakowanie 200 g
  • Ciasto na pierogi
  • Cebula 1 szt.
  • Olej 20 ml
  • Natka pietruszki
  • Sól i pieprz

Sposób przygotowania

Pierogi z pastą warzywną
Pierogi z pastą warzywnąmateriały prasowe

Pierogi z omastą z pastą warzywną z ciecierzycą

Składniki

  • Pasta warzywna z ciecierzycą np. Z Gruntu Dobre 1 opakowanie
  • Ciasto na pierogi
  • Cebula 1 szt.
  • Olej 20 ml
  • Natka pietruszki
  • Sól i pieprz

Sposób przygotowania

materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?