Reklama

Reklama

Sznycle z parmezanem: Biją na głowę tradycyjne!

Doskonała propozycja dla wszystkich, którzy lubią sycące, klasyczne obiady, ale jednocześnie szukają lekkiego urozmaicenia. Sznycle nie muszą być nudne! Wystarczy dodać odrobinę parmezanu do panierki. Dzięki niemu potrawa zyska zupełnie nowy smak.

Składniki

  • 600 g filetu z indyka
  • 1/2 szklanki bułki tartej
  • 4 łyżki parmezanu
  • 1/2 szklanki mąki
  • 2 jajka
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki mleka
  • sól, pieprz

Zobacz, jak krok po kroku przygotować pyszne sznycle z parmezanem:

Reklama

***

#POMAGAMINTERIA

Fundacja Centaurus - największy w Europie azyl dla koni walczy o przetrwanie swoje oraz podopiecznych. Z powodu epidemii COVID z dotacji wycofują się kolejne upadające firmy i tracący pracę darczyńcy. Na to wszystko nakłada się susza, która spowodowała dwukrotny wzrost cen siana. Sytuacja jeszcze nigdy nie była tak dramatyczna. Organizacja walczy o swoje być albo nie być. Pomóż i ocal setki zwierząt od śmierci! Sprawdź szczegóły >>>

Dowiedz się więcej na temat: sznycle

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje