Sznycle zapiekane z bakłażanem i pomidorami

Sznycle zapiekane z bakłażanem i pomidorami
Sznycle zapiekane z bakłażanem i pomidorami123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 4 sznycle z indyka (po ok. 15 dag każdy)
  • 1 mały bakłażan
  • 2 twarde pomidory
  • 10 dag żółtego sera (np. gouda)
  • 1 jajko
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • 1 łyżeczka mąki kukurydzianej
  • 10 dag bułki tartej
  • 2 łyżki klarowanego masła
  • sól
  • pieprz
  • pikantna przyprawa do drobiu
  • posiekany koperek do posypania
  • liście sałaty do dekoracji
Zapiekanka pasterskaInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?