Szynka Virginia krok po kroku

article cover
Smacznego

Szynka Virginia krok po kroku

Ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika (200 st. C) na 1 h. po 20 minutach polać 200 ml wody i sherry.
Ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika (200 st. C) na 1 h. po 20 minutach polać 200 ml wody i sherry. Smacznego
Warzywa podsmażyć na sklarowanym maśle na złoty kolor, oprószyć cynamonem.
Warzywa podsmażyć na sklarowanym maśle na złoty kolor, oprószyć cynamonem. Smacznego
Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku, obrać i pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w kostkę, kolby kukurydzy w plastry.
Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku, obrać i pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w kostkę, kolby kukurydzy w plastry. Smacznego
Szynkę wyjąć, odciąć skórę, mieso naszpikować goździkami, posypać cynamonem wymieszanym z gorczycą.
Szynkę wyjąć, odciąć skórę, mieso naszpikować goździkami, posypać cynamonem wymieszanym z gorczycą. Smacznego
Mięso umieścić w garnku, zalać wodą. Dodać syrop, ocet, pokrojone na ćwiartki jabłka, 1 cebulę, liście laurowe, i ziarna pieprzu. Gotować 2,5 h na średnim ogniu.
Mięso umieścić w garnku, zalać wodą. Dodać syrop, ocet, pokrojone na ćwiartki jabłka, 1 cebulę, liście laurowe, i ziarna pieprzu. Gotować 2,5 h na średnim ogniu. Smacznego
Danie z kuchni amerykańskiej
Danie z kuchni amerykańskiejSmacznego
Szynkę podawać z warzywami.
Szynkę podawać z warzywami.Smacznego
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?