Tort z kremem
Tort w niecałą godzinę!

Składniki na 10 porcji:
- gotowy biszkopt, - 1,5 kg jabłek, 4 łyżki cukru, - 1,5 galaretki truskawkowej, Na krem: - 1/2 l mleka, - cukier waniliowy, - budyń śmietankowy, - 2 łyżki mąki pszennej, - 2 łyżki mąki ziemniaczanej, - szklanka cukru pudru, - 3 żółtka, - kostka masła, - 3/4 kostki "Kasi".
Przygotowanie:
Jabłka pokroić, udusić z cukrem. Połączyć z galaretką, ostudzić. Budyń rozmieszać z mlekiem i mąkami, zagotować, ostudzić. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, dodać tłuszcz, cukier waniliowy. Zmiksować budyń z masą z żółtek. Na biszkopt nałożyć zimne jabłka, następnie krem. Polać czekoladą. Czas przygotowania 45 minut