Wieniec drożdżowy z farszem łososiowo-serowym

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 250 g mąki
  • 100 g masła
  • 30 g drożdży
  • 2 jajka
  • 2 łyżki śmietany 18%
  • 1 łyżka mleka
  • ¼ łyżeczki cukru
  • sól do smaku

Sposób przygotowania

Składniki

na farsz

  • 200 g filetu z łososia
  • 150 g sera np. Aldamer MSM Mońki
  • ½ pęczka koperku
  • ½ świeżej, czerwonej papryki
  • sól, pieprz do smaku
  • sezam czarny lub biały do posypania

Sposób przygotowania

Łosoś miętowyInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?