Wieprzowina w strączkach

Gulasz
Gulasz123RF/PICSEL

Składniki

  • po 15 dag żółtej i zielonej fasolki
  • 50 dag łopatki wieprzowej
  • 1/6 główki kapusty
  • 1 marchewka
  • 1 duża cebula
  • 3 łyżki mąki pszennej
  • 2 szkl. bulionu warzywnego (może być z kostki)
  • 2 łyżeczki mielonej słodkiej papryki
  • 1 łyżeczka suszonego cząbru
  • 1 łyżeczka granulowanego czosnku
  • szczypta mielonego kminku
  • sól
  • pieprz ziołowy
  • olej do smażenia
4-5 porcji

Sposób przygotowania

Wieprzowy gulasz z paprykąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?