Zapiekanka Kętrzyńska z Szynką Kruchą

Zapiekanka Kętrzyńska z Szynką Kruchą
Zapiekanka Kętrzyńska z Szynką Kruchąmateriały prasowemateriały prasowe
  • Szynka Krucha np. Gzella 200g
  • filet z piersi kurczaka 500 g
  • Schab pieczony 200g
  • włoszczyzna bez kapusty 1 porcja
  • cebula 150g
  • pieczarki 200g
  • bułka tarta 1 łyżka
  • masło 2 łyżki
  • starty ostry żółty ser 3 łyżki
  • koncentrat pomidorowy 1 łyżka
  • pokrojona natka pietruszki 2 łyżki
  • masło 2 łyżki
  • mąka 1 łyżka
  • mleko 1 szklanka
  • śmietana ½ szklanki
  • sól, pieprz, cukier do smaku
  • soku z cytryny 1 łyżeczka
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?