Zdrowie tkwi w… kolorach

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Szakszuka
Szakszukamateriały prasowe

Czerwone na śniadanie - szakszuka

Składniki

  • Pomidory krojone bez skórki np. marki Sandra
  • Papryka czerwona
  • 2 ząbki czosnku
  • Cebula
  • Natka pietruszki
  • 2 jajka
  • Oliwa
  • Słodka papryka
  • Sól, pieprz do smaku
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Przepis na tunezyjską szakszukę
Watermark Video
Przepis na tunezyjską szakszukęInteria KulinariaInteria Kulinaria
Brzoskwinie pod kruszonką
Brzoskwinie pod kruszonkąmateriały prasowe

Żółte i pomarańczowe na deser - brzoskwinie pod kruszonką

Składniki

  • Brzoskwinie z puszki np. marki Sandra
  • 100 g masła
  • 100 g cukru pudru
  • 200 g mąki pszennej
  • Opcjonalnie lody waniliowe

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Wykwintny biszkopt z brzoskwiniami i bitą śmietaną
Wykwintny biszkopt z brzoskwiniami i bitą śmietanąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Kanapka z awokado
Kanapka z awokadomateriały prasowe

Zielone na kolację - kanapka z awokado i kiełkami fasoli

Składniki

  • Pieczywo razowe
  • Awokado
  • Łyżka soku z limonki
  • Ogórek zielony
  • Kiełki fasoli mung np. marki Sandra
  • Sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Jak obrać i jeść awokado
Zmysłowe smaki: Jak obrać i jeść awokadoZmysłowe smakiInteria.tv
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na