Zielone knedle z kurkami

Zielone knedle z kurkami
Zielone knedle z kurkami123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 10 dag mrożonego szpinaku (rozdrobnionego)
  • po 1 łyżce posiekanych ziół: natki selera, pietruszki, koperku, bazylii, szałwii
  • 1 słodka cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 25 dag czerstwej bułki
  • 8 dag mąki pszennej
  • 3 jajka
  • 15 dag żółtego sera
  • 1 łyżka masła
  • sól
  • pieprz
  • 25 dag kurek
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • 3/4 szkl. mleka
  • 2 łyżki gęstej śmietany 18%
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • szczypta soli
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?