Zielony ryż

Aktualizacja

Zielony ryż to alternatywa dla zwykłego białego ryżu! Wystarczy prosty trik, by podawany ryż zachwycił nie tylko swoim lekko zielonym, zachęcającym kolorem, ale też smakował wybornie i nietypowo. Odrobina cebuli, czosnku, a przede wszystkim natek kolendry i pietruszki - wszystko to podsmażone z niewielką ilością aromatycznego bulionu: w ten sposób przygotujecie wyborny zielony ryż, który zaskoczy wszystkich!

Zielony ryż wygląda i smakuje zupełnie inaczej!
Zielony ryż wygląda i smakuje zupełnie inaczej!123RF/PICSEL

Zielony ryż - przygotowanie

Zobacz, jak przygotować ten niezwykły dodatek do obiadu:

Zielony ryż - jak go zrobić?Interia Kulinaria

Sprawdź też inne nasze przepisy:

INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas