Reklama

Reklama

Risotto z warzywami

Marchewka z groszkiem to klasyk obiadowych dodatków. Zamiast kłaść ją między mięso z ziemniakami, zaserwuj zmieszaną z ryżem.


Składniki

  • dwie saszetki gotowanego ryżu
  • 3-4 marchewki
  • puszka groszku
  • sól
  • pieprz
  • masło

Ryż ugotuj na sypko zgodnie z przepisem.

Marchewkę pokrój w kostkę, wrzuć do rondelka na rozgrzane masło. Gdy zmięknie, dosyp groszek, posól.

Warzywa wymieszaj z ryżem, dekoruj natką pietruszki.

***

Zobacz także:

Rozlicz PIT online już teraz lub pobierz darmowy program






Reklama

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: ryż | marchewka | groszek

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy