Żurek śląski na wędzonce

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Możesz podać żurek w chlebie, będzie efektownie
Możesz podać żurek w chlebie, będzie efektownie123RF/PICSEL

Składniki

  • l2 szkl. zakwasu na żurek (z butelki) l40 dag
  • wędzonych żeberek l30 dag białej parzonej
  • kiełbasy l2/3 szkl. śmietany 22-proc. l6 jajek
  • 3 suszone prawdziwki (wcześniej namoczone i ugotowane)
  • 1 pęczek włoszczyzny
  • 2 cebule
  • 1 listek laurowy
  • 3 ziarna ziela angielskiego
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki startego chrzanu s
  • sól
  • mielony czarny pieprz
  • suszony majeranek
1 godz. 40 min
6
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Przepis na tradycyjny żurek
Watermark Video
Przepis na tradycyjny żurekInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na