Patelnia gruszkowa

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL
  • 400 g zielonej fasolki
  • sól
  •  5 gałązek cząbru
  • 4 kiełbaski po ok. 100 g
  • 2 pomidory
  • 2 gruszki
  • 1 łyżka sklarowanego masła
  • 1/8 l bulionu
  • kolorowy pieprz
  • 150 g kwaśnej śmietanki
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na