Patisony – więcej niż ozdobny element jesiennego menu

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
W smaku patisony podobne są do cukinii, sprawdzą się więc zarówno w daniach wegetariańskich, jak i mięsnych
W smaku patisony podobne są do cukinii, sprawdzą się więc zarówno w daniach wegetariańskich, jak i mięsnych123RF/PICSEL
Małe patisony najlepiej marynować
Małe patisony najlepiej marynować 123RF/PICSEL
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na