Reklama

Męskie smaki, czyli piwna karkówka

Grill jest doskonałą okazją do próbowania nowych smaków.

Składniki:

  • 4-6 łyżek sosu (np. Kuhne Ciemne Piwo, butelka 250 ml)
  • 0.5 kg karkówki
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • pierz
  • słodka czerwona papryka 

Sposób przygotowania:
Karkówkę porcjujemy na plastry o grubości 3 cm. Na kilka godzin przed planowanym grillowaniem, marynujemy ją w oliwie z oliwek z dodatkiem soli, pieprzu i słodkiej papryki. Następnie układamy na mocno rozgrzanym ruszcie. Po zdjęciu z grilla podajemy z sosem Ciemne Piwo Kuhne.

Reklama
materiały prasowe
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy