Bezglutenowy Stollen z marcepanem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Bezglutenowy Stollen z marcepanem
Bezglutenowy Stollen z marcepanemBeMam
  • 100g mąki bezglutenowej
  • 50g mąki kukurydzianej
  • 50g zmielonych migdałów
  • 1 łyżeczka gumy ksantanowej
  • ½ łyżeczki soli
  • 50g cukru waniliowego
  • 160 ml rumu
  • 4 łyżeczki suszonych drożdży
  • 50g rodzynek
  • 20g suszonych wiśni
  • Skórka starta z ½ pomarańczy
  • 3 łyżki kandyzowanej skórki cytrynowej
  • 25g pokrojonych migdałów
  • 30g roztopionego masła
  • 1 jajko
  • 150ml mleka
  • 120g bezglutenowego marcepanu
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na