Burgery na Święto Zakochanych

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • Ligawa Wołowa np. firmy Gzella (świeżo zmielona) 500 g
  • Mieszanka afrodyzjaków: kmin, kolendra, kminek, rozmaryn, gorczyca, papryka) 1 łyżeczka
  • czosnek 1 ząbek
  • skórka z cytryny
  • natka pietruszki 1 pęczek
  • sól do smaku
  • żółtko 1 szt.
  • pieprz czarny 0,5 łyżeczki
  • ogórek konserwowy 2 szt.
  • liście sałaty/rukola
  • pomidor 1 szt.
  • cebula 1 szt.
  • majonez/ketchup
  • bułki do burgerów 2 szt.
  • ser żółty 2 plastry
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Wegetariańskie burgeryAgnieszka MaciaszekInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?